ANMA MAXX Group KleverCargo

ANMA MAXX Group: 50 sklopljenih poslova za manje od 4 meseca

ANMA MAXX Group je špediterska kompanija osnovana 2022. godine koja trenutno posluje iz Srbije. Iako je firma osnovana relativno skoro, uspela je da se munjevitom brzinom probije na tržištu.

Uz eksponencijalni napredak na tržištu, širila se i njihova mreža poslovanja u Evropi. Ipak, negativna strana je bila ta što su sa uvećanjem obima posla uobičajena zaduženja, poput popunjavanja povratnih ruta, sređivanja papirologije i vođenja poslovanja firme, postala skroro neizvodiva. To je ubrzo dovelo do povećanja nepotrebnih troškova i poslovanje je postalo znatno teže. 

Tada je Marjan Džamić, osnivač firme ANMA MAXX Group, na preporuku kolege odlučio da isproba KleverCargo platformu.

KleverCargo – jednostavno rešenje koje daje rezultate

KleverCargo jednostavno rešenje za logistiku i transport

Prvo što je Marjan zapazio je koliko je platforma laka za korišćenje. 

“Nisam imao problema prilikom korišćenja KleverCargo platforme. Nije bilo ni nekog perioda privikavanja… platforma je zaista jednostavna, pregledna i laka za savladati.”

Nakon registracije, kontaktirali su ga agenti naše korisničke podrške kako bi verifikovali njegovu kompaniju. Saradnju sa njima Marjan opisuje kao odlično iskustvo:

“Ceo tim je sjajan! Svi su predusretljivi i imaju spremno rešenje.”

Osim što se Marjan bavio unapređenjem poslovanja firme i papirologijom, jedno od njegovih zaduženja je bilo i da pronađe način da popuni kamione, i da tako smanji prazne povratne vožnje i nepotrebne troškove. 

Upravo to je i uspeo uz pomoć KleverCargo platforme.

Otkako se registrovao na KleverCargo platformu, u julu 2023. godine, pa sve do polovine novembra, Marjan i Anma Maxx Group su sklopili preko 50 poslova pomoću platforme, a i dalje je koriste za organizaciju i unapređenje svog poslovanja.

Uz ubrzano širenje poslovanja, kao i održavanje komunikacije sa partnerima širom Evrope, svaki minut je bitan. 

Zato je i mogućnost digitalizacije papirologije i automatsko popunjavanje ugovora i CMR-ova od velikog značaja – uz ovu funkcionalnost KleverCargo platforme, Marjan i njegove kolege brzo završavaju administrativni deo posla, i imaju više vremena da se posvete unapređenju firme. 

A kako to sve izgleda u praksi?

KleverCargo platforma je izuzetna jednostavna za korišćenje i sve je osmišljeno tako da Vam pomaže da uštedite vreme. Isto važi i za prvi korak – registraciju.

Baš zato, odlučili smo da Vam pokažemo kako to sve izgleda u praksi, i zašto naši korisnici biraju KleverCargo platformu za optimizaciju svog poslovanja.

1. Prvi korak je da kreirate Vaš nalog na platformi. Jednostavno popunite sva polja sa tačnim informacijama, kao što je prikazano na slici ispod.

anma maxx group klevercargo

2. Zatim proverite Vašu mejl adresu – tamo će Vam stići verifikacioni kod na koji treba da kliknete kako biste uspešno završili registraciju.

3. Nakon toga, unesite podatke o Vašoj firmi i delatnosti kojom se bavite.

I to je to – ceo proces je gotov za manje od 5 minuta.

Detaljnije uputstvo za registraciju možete pogledati na videu ispod:

Sada možete postaviti Vaše ponude za teret, prevoz ili skladište, i istražiti već postojeće ponude.

Kada naiđete na ponudu koja Vam odgovara možete predložiti Vašu cenu – evo i kako:

Ceo proces sklapanja ponuda je digitalizovan, i omogućava Vam da rešite Vaše zahteve za svega nekoliko minuta. 

Uz to, KleverCargo platforma Vam omogućava i da automatski generišete CMR dokument, kao i da priložite svu neophodnu dokumentaciju u digitalnom formatu. Jednom kada priložite dokumenta, ne morate više brinuti o njima – oni ostaju skladišteni na platformi tako da su Vam uvek dostupni. 

Ukoliko zapnete na bilo kom koraku, ili imate nekih nedoumica i pitanja, potražite pomoć od naših agenata za korisničku podršku – oni su uvek spremni da Vam pomognu i pronađu što brže rešenje. 

Postanite deo brzorastuće mreže

Zaboravite komplikovane platforme, zastarele sisteme, i ugovaranje posla preko posrednika – KleverCargo je digitalno rešenje koje Vam pomaže da pomoću jednostavne aplikacije unapredite svoje poslovanje, bilo da ste špediter, prevoznik ili nalogodavac. 

Iako KleverCargo platforma postoji manje od godinu dana, ona se svakodnevno unapređuje, a mreža njenih korisnika raste. Trenutno, KleverCargo platforma olakšava poslovanje za preko zadovoljnih 5000 korisnika, a kompanija ANMA MAXX Group je jedna od njih. 

Uprkos tome što je KleverCargo platforma u razvoju, Marjan Džamić kaže: 

“KleverCargo je jedna lepo zamišljena priča koja može da parira većim platformama na tržištu.”

Postanite deo inovativne i brzorastuće mreže i povežite se direktno sa proizvođačima, prevoznicima, špediterima i skladištarima. 

Sledite primer uspešnih kompanija poput ANMA MAXX Group i ugovarajte poslove u samo nekoliko klikova.

Sve je ovo moguće uz KleverCargo

KleverCargo

Scroll to Top